Bodar och toaletter

Olika typer av moduler för olika ändamål.

Table erbjuder olika storlekar av anpassningsbara containers. En praktiskt och bekväm lösning för er som behöver komma igång snabbt eller bara behöver en tillfällig lösning.

Kontorsbodarna har ett stort användningsområde och fungerar utmärkt som t.ex. kontor och sjukstuga samt som sambandscentral under evenemang och vid säsongsuthyrning.

Behovet av mobila toalett- och duschlösningar kan finns vid t.ex. upprättande av tillfälliga restauranger, under evenemang, på offentliga platser och byggarbetsplatser samt vid säsongsuthyrningar.

Web001Toalettlösningar i olika storlekar för tillfälliga arrangemang, vid ombyggnationer eller säsongsverksamhet.

Web002Moderna, isolerade och uppvärmda kontorslokaler för tillfälliga etableringar. Välj till kökstrinett, möbler eller klädskåp beroende på behov.

002Containerlösningar för entréer, barer, caféer och utställningar. Beroende på vilken utrustning du lägger till täcker dessa dina behov vid de flesta typer av försäljning över disk.

Vi är återförsäljare av alla typer av containers och kan utforma dessa efter specifika behov vid försäljning. De kan utrustas med valfri inredning samt förses med fler dörrar, fönster och extra ventilation. Vi säljer även standardcontainers i befintligt skick.