Mobila kök och diskrum

Här presenteras ett urval av mobila kök och diskcontainers för alla ändamål. 

Merparten av våra containers köps in från Containex som vi har har ett mångårigt mycket välutvecklat samarbete med. Tillsammans har vi stora möjligheter att möta våra kunders behov och önskemål.

CONTAINEX_Schriftz RGB NEG-office-300dpi_216

kökscontainer 20 fot med serveringslucka

Tillfälliga kök i olika format anpassade för att klara av allt från snabbmat till gourmetmat. Flera olika containers kan dockas ihop till helhetslösningar för att klara av även de mest krävande arrangemangen. Gemensamt för alla modeller är att det krävs inkoppling av vatten, avlopp och el sen är det bara att börja laga mat!

Mobil diskmaskin

Olika mobila lösningar för disk av restaurangporslin och köksutrustning - 10 fots container med huvdiskmaskin alternativt 20 fots container med tunneldiskmaskin för ökad kapacitet. Detta kan vara lösningen vid renovering av diskrum, under festivaler eller på säsongskrogar.

Mobil diskmaskin

Kompletta kökspaket för säsongskrogar eller vid renovering av befintliga kök. Paket bygger på kombinationer av containers och täcker behoven kök, disk och kylrum under längre perioder till förmånliga priser.Vid hyra av kompletta kök krävs inkoppling av vatten, avlopp och el. Ta en titt på de tekniska specifikationerna för de enheter ni är intresserade av och jämför med vad som finns att tillgå på uppställningsplatsen. Just el kan på vissa ställen vara svårlöst då framförallt köksconainers kräver mycket el.