Kökspaket

Kökspaket för alla ändamål

kökscontainer 20 fot med serveringslucka

Ett kökspaket för den mindre verksamheten med både kök och disk i ett samt ett extra kylrum. Perfekt då köket ska renoveras eller i kombination med ett av våra tält som komplett kök för säsongskrogen.

kökscontainer 20 fot med serveringslucka

En kombination av tre olika containers: kökscontainer, separat diskcontainer och ett mobilt kylrum. Lösningen blir mycket allsidig och räcker till dom flesta mindre till medelstora verksamheter under renovering eller säsong.

kökscontainer 20 fot med serveringslucka

En kombination av fyra olika containers: kökscontainer, separat diskcontainer kyl- och frysrum. Lösningen blir mycket allsidig och är räcker till dom flesta medelstora verksamheter under renovering eller säsong.

1007
En containerkombination för dig som vill bedriva säsongskrog där det saknas faciliteter i form av kök och disk. En 20 fots container med kök och disk samt en 20 fots förrådscontainer med kylrum, en mindre frys samt torrförråd gör detta till en komplett lösning.

1007
20 fots kök, 10 fots disk samt kyl- och fryscontainer i kombination med tält för servering blir en väl fungerande restaurang under sommar eller vintersäsong. Komplettera med möbler och bardisk så är krogen klar att öppna!


1007
Två stycken valfria kökscontainers, diskcontainer med stor kapacitet samt både kyl, frys- och förrådscontainer ger en total kapacitet som räcker för att producera stora volymer mat.  Komplettera denna kombination med ett köksnav i form av tält så har ni en komplett enhet helt oberoende av övriga faciliteter.

Alla containers innehåller ventilation, belysning, tvättställ med varmvattenberedare, de vattendragningar och avlopp som behövs samt plastgolv som går att spola rent efter dagens slut.