Kyl och frys

Här presenteras vårt breda utbud av kyl-, frys- och förrådscontainers för olika  ändamål och i varierande storlekar. Användningsområdet av containrar är stort och vid större evenemang, under ombyggnationer eller när restaurangverksamheter har högsäsong uppstår ofta behovet av förvaring av livsmedel, dryck och andra varor som behöver lagerhållas i en viss temperatur. 

Kylcontainer 20 fot 2x3

Olika lösningar för mobil kyla. Vanligast är 10 fot eller 20 fot kylcontainers, utöver det finns mindre kylrum samt mobila kyltrailers som kan dras med personbil. Hyresperioderna kan variera från ett dygn till flera år.

Kylcontainer 20 fot 2x3

Fryscontainers för tillfälliga eller långvariga behov. Enkla att driftsätta, pålitliga i drift och säkra för yttre påverkan är det som kännetecknar våra 10 och 20 fots fryscontainer. Båda finns i olika modellen med eller utan kylrumsdörr. 

Vi är återförsäljare av alla typer av containers och kan utforma dessa efter specifika behov vid försäljning. De kan utrustas med valfri inredning samt förses med fler dörrar, fönster och extra ventilation. Vi säljer även standardcontainers i befintligt skick.