Eventcontainer & försäljningsbodar

Olika typer av mäss och exponeringscontainers för olika ändamål.

Containerlösningar för entréer, barer, caféer och utställningar. Beroende på vilken utrustning du lägger till täcker dessa dina behov vid de flesta typer av försäljning över disk.

Vi är återförsäljare av alla typer av containers och kan utforma dessa efter specifika behov vid försäljning. De kan utrustas med valfri inredning samt förses med fler dörrar, fönster och extra ventilation. Vi säljer även standardcontainers i befintligt skick.

Merparten av våra containers köps in från Containex som vi har har ett mångårigt mycket välutvecklat samarbete med. Tillsammans har vi stora möjligheter att möta våra kunders behov och önskemål.

CONTAINEX_Schriftz RGB NEG-office-300dpi_216


20-fotscontainer med serveringsluckor för försäljning på långsidan, försedd med persondörr på kortsidan.

Biljettbod 10 fot visningsbild
Biljettbod eller kassabod med en lucka. Fungerar som  informationsbod eller vaktkur på  t.ex. konsert, festival, eller sportarrangemang.

Biljettbod 4 luckor visningsbildBiljettbod eller kassabod med två, tre eller fyra luckor. Fungerar i  entréer eller som informationsbod på  t.ex. konsert, festival, eller sportarrangemang.

Exponeringsbod

15 kvm exponeringsyta i mobilt format med hel långsida i glas. Fungerar perfekt som mässmonter, fikarum eller möteslokal där ni behöver den.

Mässkontainer 10 fot white 1
Ljus och luftig exponeringsbod som passar bra som platskontor eller mässmonter. Finns i flertal färger.

002
Ljus och luftig exponeringsbod som passar bra som platskontor eller mässmonter. Finns i flertal färger.

1
Terrass utan tak som genom att placeras på en container kan används som takterrass och användas som uteplats.

Mässcontainer dubbel

Ljus och luftig exponeringsbod som passar bra som platskontor eller mässmonter. Finns i ett flertal färger.

image3 fix 500 2.3
Mindre bar- eller serveringslösning i en 10-fots container, komplett med allt ni behöver för servering av dryck på t.ex festival. Containern är låsbar

image3 fix 500 2.3Rustik försäljningsbod i falurött för marknader och exponeringar med försäljningslucka.

Alla containrar innehåller belysning och de VVS- och eldragningar som behövs för installerad utrustning. Vissa av bilderna ovan är kundanpassade lösningar och överensstämmer kanske inte med hur containern ser ut idag.