FAQ

Vad är det för hyresvillkor som gäller?
Hyresvillkoren finns presenterade här.

Hur lång tid får man ha hyrgodset?
Priser på hemsidan avser två dagar. Avhämtning kan ske dag ett mellan 8.30-17.00 och återlämning kan ske dag två mellan 8.30-17.00. Om hyra sker över en helg räknas helgen som en dag dvs hyra från fredag 8.30 till måndag 17.00.

Vid längre hyresperioder debiteras ett pålägg om 25% per extra dygn. En veckas hyra kostar två hyror. För längre hyresperioder lämnas offert.

Undantaget från ovan är kylcontainers, fryscontainers, förrådscontainers samt bodar och toaletter. Där presenteras månadshyror som även är minimidebiteringen för enheterna.

Kan man ändra i beställningen?
Ja, ändringar och avbokning kan göras fram till 5 arbetsdagar innan utlämningsdatum. Eventuella tillägg kan ske till tre dagar innan men vi kan inte garantera att artiklar finns tillgängliga.

När kan man senast avboka?
5 arbetsdagar innan utlämningsdatum.

Vad innebär prisgaranti?
Table har Sveriges lägsta hyrpriser. Om ni mot förmodan skulle hitta bättre priser hos en konkurrent ger vi er en rabatt på mellanskillnaden + 10 %.  Vi vill ha den konkurrerande offerten skickad till oss. Prisgarantin gäller ej på arbete eller transporter.

Ett enkelt exempel är att ni vill hyra något hos Table för 100 kr. Om ni hittar samma artikel hos en konkurrent för 80 kr ger vi er en rabatt på 22 kr.

Prisgarantin gäller för en hel offert och inte för enskilda artiklar. Prisgarantin gäller på samma eller likvärdiga produkter. Vad som är likvärdigt förbehåller vi oss rätten att bedöma men ett importbestick från Kina för 5 kr är t.ex. inte likvärdigt med ett europeiskt kvalitetsbestick.

Vad tillkommer på hyrpriset?
Alla våra priser presenteras utan moms. Moms tillkommer således med 25%.
Om ni behöver hjälp med transport tillkommer även en kostnad för detta. Se prislista här.
Om ni efter överenskommelse betalar mot faktura tillkommer fakturaavgift på 50 kr + moms.

Ingår disk & tvätt?
Diskning ingår i hyrpriset. Tvätt av dukar, överdrag ock klädslar ingår också. Dock ska glas vara tömda på överblivet samt matrester avskrapade från tallrikar och skålar.
Köksutrustning ska vara tömda på råvaror. 

Kan man få det levererat?
Ja, vi hjälper er med leveranser. Prislistan finns här. Hämtningar nattetid eller kvällar går att ordna men kostar extra.

Vad händer om något går sönder?
Allt saknat eller trasigt hyrgods debiteras inköpspris + 25% för att täcka kostnader med uppackning och transporter.

Finns det försäkring av gods under hyresperioden?
Nej. Hyrestagaren ansvarar för hyrgodset från avhämtning till återlämning. Om table.se sköter leveransen ansvarar vi för gods under transporten. Er egen hemförsäkring eller företagsförsäkring täcker normalt det hyrda godset. Vid större arrangemang och byggnationer av kök/kylar/frysar kan extraförsäkring behöva tas - detta görs av kund.

Hur betalar jag?      
Betalning sker vid avhämtning med kort. Betalning kan efter överenskommelse ske mot faktura på 10 dagar.