Inspiration till dukningar och möbler för fest och event

Vi har helhetslösningar för stora och små arrangemang. Här har vi listat exempel på dukningsförslag i olika stil och prisnivå samt högtider som vi vanligtvis får förfrågningar på. Låt dig inspireras så sätter vi efter dina önskemål ihop ett förslag som passar just ditt arrangemang.

Samtliga möbler, porslinet och övrigt angivna produkter finns att hyra på Table.

24

Ett vackert exempel på en dukning med vårt standardporslin. Passar utmärkt vid så väl stora banketter som bröllop.

20

Iittala - ett modernt kvalitetsporslin i skandinavisk design från Finland som passar utmärkt vid en exklusivt internationellt sammanhang.

23

Svenskt tidlöst kvalitetsporslin i mörkgrått för en vågad dukning med hög klass.

 

21

Festdukning för bröllop eller jubileum med vårt guldkantsporsin "Variace". När man vill ha en extra lyxig känsla på dukningen. 

student_52b4af9888e59d9603e753c8Inför studentmottagningen kan det vara mycket att tänka på. Table hjälper dig med
kom-ihåg-listan!

MidsommarkransSommarens startskott är för många den årliga midsommarfesten. Låt dig inspireras av vår checklista för en lyckad midsommarfest!

KräftorSommaren avslutas med det alltid så trevliga eventet kräftskiva. Table tipsar inför årets bästa skiva!

catering-5Efter semester och ledighet brukar det ställas till med kontorsfest för att höja motivationen hos alla medarbetare. Här visar vi upp några förslag på lämpliga produkter!

IMG_4311-2Är ni en krog eller festvåning som under december behöver utöka kyl- och frysmöjlighterna, hyra varmhållningsprodukter eller komplettera serveringsporslinet? Här tipsar vi om vilka resurser ett julbord kan kräva!

För mer inspiration, besök vårt showroom i Bromma på Ranhammarsvägen 16-18 eller boka en tid med oss för visning av vårt sortiment.