FAQ – Self Storage

Hyra container på Tables mark


KONTAKT & TILLGÄNGLIGHET


Var ligger Tables Containerdepå?

Vår depå ligger i Bro, se kartlänk.

Vilka öppettider har ni?
Containerndepån är öppen helgfria vardagar 8.00-16.00. Kundservice via telefon och mail är tillgänglig helgfria vardagar 8.00-17.00. Jouröppning av container under kväll eller helg kostar 1500 kr + 500 kr/timme i väntetid.

Hur kontaktar man er?
Du når oss på 08-50 000 450 eller info@table.se.

Var jag kan läsa om era villkor?
Se länk här.FAKTA OM CONTAINER OCH SÄKERHET


Hur stor är containern?
En 20 fot container i standardutförande har innermåtten L 5890 mm, B 2350 mm, H 2390 mm och en isolerad container har måtten L 5790 mm, B 2230 mm, H 2290 mm. Containrarna passar för innehållet av en bostad på 100 till 130 kvm och rymmer ca 225 flyttkartonger.

Hur ser framkomligheten ut med bil?
Det är möjligt att köra din bil, lastbil och släp direkt upp till förrådsdörren. Dock går det inte att backa in lastbilar med släp eller trailers mellan containrarna.

Hur öppnar jag min container?
För att öppna en container tar du först bort hänglåset. Den högra dörren öppnas först. Det gör du genom att lyfta båda handtagen på den högra dörren ur byglarna. Därefter vrider du båda handtagen rakt ur från containern och vidare maximalt åt motsatt håll från ursprunglig placering. Dra dörren rakt ut. Den vänstra dörren öppnas därefter på samma sätt. Observera att det är inte möjligt att öppna båda containerdörrarna samtidigt.

Hur låser jag min container?
Containern stängs och reglas med spanjoletter. Låsning görs med hänglås inne i en skyddande låskåpa. Att låsa sin container är ett krav vid hyra. Hänglås kan köpas av oss alternativt ombesörjas av hyrestagaren själv.

Måste jag ha mitt eget hänglås?
Container måste vara låst. Hänglås kan vara ett eget lås eller köpas av oss på Table. Vi behöver veta om ni behöver köpa hänglås från oss innan tillträde. Om du köper hänglås av oss får du lås och nycklar i samband med tillträdet. Grinden är öppen vardagar 8.00-16.00. Utöver detta ges ej tillträde till området. Vi förvarar ej nycklar till hänglås.

Hur säker är containern?
Containrarna är väldigt säkra. Alla våra containrar har en egen låsbox på utsidan av dörrarna. Det gör det svårt att kapa hänglåset som sitter på insidan av låsboxen. Vår depå är bemannad dagtid och ronderas av väktare på nätter samt är kameraövervakad dygnet runt.

Behöver jag försäkring?
Containern är försäkrad och ägs av Table. Innehållet ägs av hyrestagaren och ska försäkras av hyrestagaren.

Är containern ventilerad?
Det sitter ventiler i containern som skapar ett luftflöde. Det finns ingen mekanisk ventilation. Vid fuktkänslig förvaring rekommenderar vi en isolerad förrådscontainer.

Finns det belysning/uttag i containern?
I våra containrar finns varken belysning eller eluttag. Detta på grund av brandrisken. Det finns heller inga uttag i övrigt på området att nyttja. Behöver man tillfällig belysning i sitt förråd rekommenderar vi att man köper en batteridriven/uppladdningsbar arbetslampa.

Vilka faciliteter erbjuder ni?
Vår depå är inhägnad, kameraövervakad och ronderas nattetid av väktare. Vatten, el eller sophantering erbjuds ej.BOKNING OCH BETALNING


Hur bokar jag?

Containern bokas enklast via hemsidan (lägg till artikel i varukorg). Det går självklart att boka via telefon eller mail.

Hur och när betalar jag?
Du betalar via faktura månadsvis i förskott. Första perioden på 3 månader debiteras innan tillträde.

Hur får jag tillträde?
När du bekräftat offerten skickar vi ett mail med containernummer. Tillträde sker när första fakturabetalningen är oss tillhanda. Vid tillträdet går vi igenom containern och ordningen på depån vilket sker vardagar mellan 8.00-16.00.

Hur länge kan jag hyra?
Du kan hyra förråd hos oss hur länge du vill men minsta period är 3 månader.

När kan jag avboka eller säga upp mitt containerförråd ?
Avbokning är kostnadsfri fram till dess att hyresperioden påbörjas. Därefter debiteras 3 månadshyror vilket är minimihyra. Uppsägning måste göras senast 3 vardagar innan nästa hyresmånad påbörjas. Uppsägning sker per mail till info@table.se. Skriftlig bekräftelse på mottagandet skickas nästkommande vardag. Hyresmånaden utgår från startdatum.

Exempel:
Om du påbörjat din hyresmånad den 23:e en månad löper din hyresmånad från 23:e månad 1 till 22:a månad 2. Uppsägning måste då göras senast 3 vardagar innan 22:a. Dvs senast den 19:e. Annars debiteras ytterligare en månad.FÖRRÅD FÖR FÖRETAG


Erbjuder ni magasinering för företag?
Ja, vi har förråd för både företag och privatpersoner. Om du har frågor om priser eller behöver hjälp med bokningen kan du ringa vår kundtjänst vardagar kl 08.00 -17.00 på telefon 08-50 000 450. Containermagasinering är en perfekt lösning för företag som behöver extra utrymme, lager eller lagring av material och utrustning.

Är alla priser med moms?
På hemsidan presenteras alla priser både med och utan moms.

Kan fler från vårt företag få tillgång till vårt förråd?
Vem som helst från företaget har access till containern så länge de har nycklar till ert hänglås. Containerdepån är öppen vardagar 08.00-16.00.